söndag 28 juni 2015

Åter från naturfotokurs

Förra veckan var jag på kurs, naturfoto 2 på Mullsjö folkhögskola. Det var en fantastisk vecka tillsammans med 17 st jättetrevliga och entusiastiska naturfotografer. Vår kursledare var den eminente, glade och kunniga Anders Geidemark.

Anders gav oss fotouppgifter för tisdagen respektive onsdagen samt en övergripande uppgift för hela veckan. Uppgiften var att ta fram bilder till en artikel på 4 uppslag om "Min naturfotovecka i Mullsjö". Anders hade gjort bildlayouten, så vi behövde "bara" ta fram bilderna så det stämde med denna. Våra respektive artiklar redovisades på lördags förmiddagen.

Det blev som vanligt på dessa kurser, inte mycket sömn. Träff på parkeringen kl 4.00 på tisdag, onsdag och torsdag morron. Ut till olika lokaler och skapa bilder för uppdragen som vi fått.

Fotoutflykt även på torsdags kvällen.

Åter tillbaka till kl 8.00, frukost. Fritt arbete med bilderna till kl 12,00, lunch.

Redovisning med 3 st bilder av "dagens" uppgift på eftermiddagen.

Någon kvällsaktivitet fram till kvällsmat kl. 21.00. Sedan åter fritt arbete med artikeln fram till midnatt, 3 timmars sömn sen träff på parkeringen.

Denna veckan har varit jättebra och man får mycket erfarenhetsutbyte med kompisar och av Anders.

Visar i dag två bilder från min artikel.


2015-06-25
 


1 kommentar:

 1. Hej!
  Jag håller med om att veckan givit mycket. Nu har jag äntligen fått lite tid att gå igenom materialet.
  Det blev trotts allt en del att gå igenom och under kursveckan hann man ju bara kolla det man tyckte va viktigast just då.
  Ha en fortsatt bra fotosommar!
  MVH / Tomas Karlsson

  SvaraRadera